Adventi kelendárium, most már a nők kedvence!

Advent

A karácsony közeledtével a legtöbb gyerek nagyon örülni szokott egy adventi kalendáriumnak. 24 szapra szóló meglepetés édességet rejt ez általában, és tényleg nagy kíváncsisággal nyitogatják az ablakait a gyermekek.
Azonban már elérhető az adventi kalendárium egy új generációja, ami kifejezetten a nőknek lesz a kedvence! Sőt, mégcsak nem is jelent plusz kalóriákat, mint a hagyományos kivitel. Ez pedig nem más, mint a kozmetikai adventi kalendárium!
Ebben bizony nem édességek, hanem kozmetikumok vannak elrejtve, mégpedig 24 különböző fajta. Ez egy remek lehetőség, hogy a hölgyek olyan termékeket tudjanak kipróbálni, amit addig sosem probáltak, vagy esetleg eszükbe sem jutott, hogy az milyen jó lehet számukra.

A férfiak pedig tartsák a fejükbe, hogy milyen remek kis ajándékötlet lehet ez, ha épp november tájban gondolnak arra, hogy megajándékozzák szerettüket. És aztán biztosak lehetnek abban, hogy december 1-től 24 napon át minden nap örömmel fog rájuk gondolni az, akit egy ilyen ajándékkal leptek meg.

Megosztás